2019 ÇALIŞMA KARTLARI DAĞITIMI BAŞLADI

2019 ÇALIŞMA KARTLARI DAĞITIMI BAŞLADI

 

2019 yılı Çalışma Kartınız odamıza ulaşmıştır. Çalışma kartınızı hafta içi saat 13.00 - 17.00 saatleri arasında odamızdan teslim alabilirsiniz. Çalışma kartını teslim alabilmeniz için aşağıdaki hususlara dikkat edilmesini önemle rica ederiz.

  1. Çalışma kartınızı almaya gelirken eski çalışma kartınızı yanınızda getirerek odamıza teslim etmeniz gerekmektedir.
  2. Önceki yıllardan odamıza borcu bulunan üyelerin borçlarını ödemiş olmaları gerekmektedir. Borç durumunuzu odamızdan öğrenebilirsiniz. 
  3. 2019 yılı oda aidatının ödenmiş olması gerekmektedir. 2019 yılı oda aidatı eylemli rehberler için 500 TL olarak belirlenmiştir. Ödendi belgesini mutlaka yanınızda bulundurmanız ve odamıza teslim etmeniz gerekmektedir.

           Oda aidatınızı öderken aşağıdaki hususlara dikkat etmenizi önemle rica ederiz.

           Lütfen bankaya ödeme yaparken veya havale yaparken alıcı kısmına Bursa Bölgesel Turist Rehberleri Odası ibaresini yazınız.

Ziraat Bankası Bursa şubesi IBAN : TR33 0001 0000 6064 9127 3650 03 (Açıklama bölümüne isim soyisim TC ve 2019 aidatı bilgilerini not düşünüz.)

Önemli not:

İnternet havalesiyle yapılan ödemelerde ödendi dekontu üzerinde odamızın açık adının ve iban numarasının doğruluğunu kontrol ediniz. bankamatik ile yapılan ödemelerde bankamatik çıktısı üzerinde odamızın ıban veya hesap numarasının olup olmadığını ve tc kimlik numaranızın olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. 

Ayrıca banka şubemizden de bizzat yukarıdaki bilgileri eksiksiz belirterek ödeme yapabilirsiniz.